TUKI

Ilmoituksen laatiminen

Jos olet ilmoittautunut auto24.fi-sivuston käyttäjäksi, kirjaudu sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi ja valitse ilmoituksen jättämistä varten yksi seuraavista vaihtoehdoista:
1) Napsauta ylemmän valikkorivin "Ilmoita" -linkkiä ja valitse avautuvalta sivulta sopivan ilmoitustyypin yhteydestä haluamasi toiminto (myynti).
2) Napsauta etusivun oikeassa reunassa olevaa "Jätä ilmoitus" -linkkiä ja valitse avautuvalta sivulta sopivan ilmoitustyypin yhteydestä haluamasi toiminto (myynti).

Voit ilmoittaa myös ilmoittautumatta käyttäjäksi etukäteen. Syötä siinä tapauksessa ennen ilmoituksen sisällön syöttämistä yhteystietosi asianmukaisiin kenttiin ja valitse itsellesi käyttäjätunnus ja salasana. Jätettyäsi ilmoituksen olet ilmoittautunut käyttäjäksi ja voit jatkossa kirjautua auto24.fi-ympäristöön samoilla käyttäjätiedoilla.

Ajoneuvon myynti-ilmoituksen laatimislomakkeessa on täytettävä kaikki ajoneuvoa koskevat kentät ja syötettävä myyjän oikeat yhteystiedot. Valitse lisävarusteet rastittamalla varusteluettelon asianmukaiset ruudut. Jos auto24.fi-n luettelosta puuttuu jokin lisävaruste, kirjoita se luettelon lopussa olevaan tekstikenttään. Tiedot tallentuvat, kun napsautat "Tallenna ja jatka" -painiketta.

Seuraavalla sivulla voit tallentaa tietokantaan kuvia ajoneuvostasi. Tämän toiminnan edellytyksenä on, että tietokoneellasi on digitaalikuvia myytävästä kohteesta. Ladataksesi kuvan napsauta Browse (Selaa) -painiketta ja valitse haluamasi kuvatiedosto. Isokokoisen kuvan nopea lataus onnistuu parhaiten kuvien lataukseen tarkoitetulla Java-sovelluksella. Tavanomaisen ilmoituksen voi julkaista myös ilman kuvia.

Kun olet lisännyt kuvat, napsauta "Tallenna ja jatka" -painiketta.

Sen jälkeen voit valita ilmoituksen perustuotteen eli ilmoittamisen ajanjakson ja tilata tarvittaessa lisäpalveluja (esimerkiksi ilmoituksen julkaisemisen etusivuilla).

Kun olet valinnut haluamasi tuotteet, napsauta "Tallenna"-painiketta.

Laatimasi ilmoitus ja sitä koskevat tiedot ilmestyvät nyt "Omat ilmoitukset" -sivulle, jonne johtava linkki sijaitsee -sivulla. "Omat ilmoitukset" -sivulla voit katsella, muuttaa ja poistaa ilmoituksiasi.


Ilmoitus viikon uutuutena

Aktiiviset ilmoitukset näytetään viikon uutuuksina niiden ensimmäisen aktivoinnin ajankohdan mukaan. Niin kauan kuin ensimmäisen aktivoinnin ajankohta on viimeisten seitsemän päivän sisällä, ilmoitus näytetään hakutuloksissa viikon uutuuksien joukossa. Koska pidennetyt ilmoitukset on aktivoitu ensimmäisen kerran yli viikko sitten, niitä ei näytetä viikon uutuuksina.

Ilmoitusten hinnat

ilmoitus 14 päivää0 €
ilmoitus 30 päivää0 €
ilmoitus 60 päivää0 €
auto24 etusivu6 € / päivä
auto24 käytettyjen autojen osion etusivulla ilmoittaminen7 € / päiväIlmoituksen keskeyttäminen ja lopettaminen

Jos olet myynyt ajoneuvon/varaosan tai haluat muuten vain keskeyttää ilmoituksen, napsauta Omat ilmoitukset -sivulla kyseisen ilmoituksen kohdalla olevalla Lopeta ilmoitus -linkkiä. Vahvistuksen jälkeen ilmoitus muuttuu ei-aktiiviseksi mutta säilyy "Omat ilmoitukset" -sivulla ei-aktiivisena, kunnes poistat sen sieltä lopullisesti. Lopetettu/keskeytetty ilmoitus ei enää ilmesty hakutuloksiin ja ilmoitusta katsellessa näytetään viesti "Ilmoitus ei ole aktiivinen". Lopetettu/keskeytetty ilmoitus voidaan aktivoida jälleen maksamalla siitä uudelleen.


Ilmoituksen poistaminen

Poistaaksesi ilmoituksen lopullisesti napsauta Omat ilmoitukset -sivulla kyseisen ilmoituksen kohdalla olevaa Poista ilmoitus -linkkiä. Kun olet vahvistanut poistamiskäskyn, ilmoitus poistetaan lopullisesti Omat ilmoitukset -sivulta. Aktiivinen ilmoitus tulee lopettaa, ennen kuin se voidaan poistaa.


Ohjeita ja lisätietoja

Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia, ota yhteyttä:
620 8819
[email protected]